Exact Globe koppeling met Power BI dashboards

Hét Power BI-dashboard voor Exact Globe

Exact Globe en Power BI hebben samen een krachtige combinatie.

Exact Globe is een ERP-oplossing die zorgt voor een betere bedrijfsvoering. Power BI is een business intelligence-oplossing die verrijkingen biedt voor de data in Exact Globe. Met deze combinatie kunnen bedrijven hun bedrijfsvoering verbeteren door meer inzicht te krijgen in hun bedrijfsprocessen en inzichten te krijgen in hun data.

Met Exact Globe en Power BI kunnen bedrijven meer productiviteit behalen, hun kosten verlagen en meer klantgerichte oplossingen bieden. Dankzij de krachtige combinatie van Exact Globe en Power BI kunnen bedrijven betere beslissingen nemen, hun bedrijfsvoering verbeteren en meer rendement behalen.

 

Jouw REDboard wordt binnen 48 uur gekoppeld met Exact Globe.

Enkelvoudig of geconsolideerd.

Voordelen dashboard in Power BI

  • Alle data zijn realtime dus op de minuut nauwkeurig beschikbaar
  • Cijfers kunnen enkelvoudig of geconsolideerd getoond worden
  • Eenvoudig binnen het team en organisatie te delen, altijd en overal op elk device
  • Dashboards zijn ontwikkeld in Power BI en zijn naar wens door te ontwikkelen en te koppelen met andere databronnen

Hoe werkt de Exact Globe koppeling met Power BI?

De Power BI-dashboards worden gekoppeld met Exact Globe en worden dagelijks automatisch vernieuwd. Je krijgt ook de beschikking over het desktop-bestand met het volledige datamodel. Je kunt dit naar keuze zelf doorontwikkelen of laten uitbreiden door een van onze BI-consultants.

Ieder dashboard heeft ook diverse modules ter uitbreiding.

Voor het koppelen van Exact Globe heeft REDview BI geen datawarehouse nodig. Hierdoor kunnen we snel koppelen en de data inlezen in onze dashboards. Wil je weten welke keuzes REDview BI maakt als het gaat om datawarehouses? Lees dan de REDtalk To datawarehouse or not to datawarehouse?

Bekijk onze Exact Globe Dashboards in Power BI

Klantverhaal Exact Globe - Power BI

Logo QEY invest

Goedlopende bedrijven helpen groeien door de inbreng van vermogen én expertise, dat is de kracht van participatie- en investeringsmaatschappij Qey Invest.

Koos Jager, mede-oprichter van Qey Invest, is zeer te spreken over de pragmatische wijze waarop REDview’er Harald van Engelen hem adviseert en ontzorgt.

‘De pragmatische aanpak van REDview BI spreekt ons aan.’

Koos Jager - Qey Invest

Wil je weten hoe Exact Globe dashboards in Power BI werken voor jouw bedrijf?

Vraag dan nu de gratis online demo aan en ontdek alle mogelijkheden

Exact Globe - Power BI

Exact Globe is een ERP softwarepakket dat is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het beheer van hun bedrijf. Het helpt bedrijven bij het verbeteren van hun processen en het verhogen van hun productiviteit. Met Exact Globe kunnen bedrijven hun financiën beheren, hun klantenbeheer optimaliseren, hun voorraden beheren, hun personeel beheren en meer.

Met Power BI kunnen bedrijven de gegevens die zij in Exact Globe verzamelen, visualiseren en analyseren. Door het gebruik van Power BI kunnen bedrijven betere inzichten krijgen in hun bedrijfsvoering en hun prestaties verbeteren. Power BI helpt bedrijven ook om hun gegevens beter te beheren, te verwerken en te organiseren.

De combinatie van Exact Globe en Power BI maakt het voor bedrijven mogelijk om hun bedrijfsproces te verbeteren, hun prestaties te verhogen en beter te begrijpen wat er in hun bedrijf gebeurt. Met de combinatie van Exact Globe en Power BI kunnen bedrijven hun gegevens beter beheren, verwerken en interpreteren. Daarnaast kan het bedrijven helpen bij het verhogen van hun productiviteit, het verbeteren van hun processen en het verhogen van hun winstgevendheid.