Exact & Power BI: Dashboards, templates en connectoren

Exact + Power BI: Krachtige combinatie

De krachtige combinatie van Exact en Power BI biedt bedrijven de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen in hun financiële gegevens. Exact is een toonaangevend softwarepakket dat bedrijfsprocessen zoals financiën, CRM, HRM en projectmanagement integreert. Exact Online is gericht op het midden- en kleinbedrijf, terwijl Exact Globe geschikt is voor grotere bedrijven met meerdere vestigingen.

Met Power BI kunnen gebruikers gegevens uit Exact Online en Globe visualiseren en analyseren, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen op basis van betrouwbare en up-to-date informatie. Door Exact te koppelen met Power BI kunnen bedrijven hun financiële gegevens eenvoudig analyseren en inzicht krijgen in hun prestaties op verschillende gebieden, zoals omzet, winst en kosten.

Voordelen Power BI

  • Met (bijna) alle databronnen te koppelen.
  • Interactieve visualisaties: Inzoomen en doorklikken.
  • Eenvoudig en veilig delen van informatie.
  • Power BI is overal, van smartphone tot desktop


Jouw Power BI-dashboard wordt binnen 48 uur gekoppeld met Exact Online of Exact Globe.

Enkelvoudig of geconsolideerd

Is een Power BI-connector nodig voor Exact Online of Exact Globe?

Power BI biedt de mogelijkheid om veel verschillende gegevensbronnen te koppelen, maar niet voor Exact Online en Exact Globe. Hoe zit dat dan?

REDview BI heeft diverse eigen Power BI-templates ontwikkeld en kan die met eigen connectoren koppelen met jouw administraties in Exact Online en Exact Globe. Alle data uit Exact kan worden ingelezen, uiteraard veilig en secuur. Tevens kunnen andere bronnen worden ingelezen en gecombineerd in Power BI.

Wil je weten hoe Exact dashboards in Power BI werken voor jouw bedrijf?

Vraag dan nu de gratis online demo aan en ontdek alle mogelijkheden