Edward van Dam | REDview BI Den Haag

Ik draag het makkelijkste bij waar ik waarde kan toevoegen aan de doorontwikkeling van organisaties in het MKB+.

Organisaties die toe zijn aan een volgende stap, met de groeipijnen en de behoefte aan efficiencyslagen die daarbij horen. Ik werk daarbij graag samen met mensen, en werk vanuit cijfers en data. Geen dikke rapporten of mooie verhalen, maar een praktische oplossing zoeken die (direct) inzicht en resultaat geeft.

Waar er behoefte is aan nieuwe systemen breng ik processen in kaart, maak ik een doorvertaling naar systemen en systeeminrichting. Waar het specifiek over informatiebehoeftes gaat, vertaal ik dit naar dashboarding (Power BI) zodat beslissingen worden genomen o.b.v. inzicht en de juiste data, op dagelijkse basis.

De diversiteit in bedrijven en bedrijfsprocessen passen heel goed bij de diversiteit die ik als mens in me heb: vader van 2 dochters, financial van achtergrond en met zeer uiteenlopende hobby’s.

Persoonlijk ben ik vriendelijk, warm en betrokken. In zakelijk setting bovendien ook feitelijk, mondig en doelgericht met een sterke eigen inbreng. Dat maakt me een goede sparringpartner.

Contact

Telefoon: 070-2173227

E-mail: edward@redviewbi.nl

LinkedIn: Edward van Dam