Martin Notté | REDview BI Breda

In de afgelopen 25 jaar heb ik honderden bedrijven geadviseerd en geholpen om te komen tot resultaatverbetering.  

De combinatie van ondernemen, cijfers en mensen is mijn passie. Mijn overtuiging is dat resultaatverbetering altijd een combinatie is van verbetering van inzicht (stuurinformatie op basis van data), van hieruit concrete acties uitvoeren (stuurmaatregelen) en gedragsverandering (mens).

Mijn kracht en interesse ligt in het enthousiasmeren en motiveren van onze klanten om deze resultaatverbetering op te willen pakken en tot onderdeel te maken van hun ondernemerschap. Ik heb een brede blik en werk graag samen met gemotiveerde mensen. Geen dikke rapporten, geen lange verhalen, maar samen aan de slag met de voeten in de klei. Ik voel mij onderdeel van het proces en ga voor het resultaat. Dit resultaat is een stabiele onderneming voor onze klanten, waarbij het resultaat en cashpositie sterk is verbeterd en de onderneming structureel in waarde is gestegen. 

Ik ben hiernaast maatschappelijk betrokken als bestuurslid van het dierenasiel in Breda en als vrijwilliger op de afdeling cardiochirurgie van het Amphia Ziekenhuis, ook in Breda. Ik ben fan van Open Hiring. Als marathonloper houd ik van een sportieve uitdaging.  

Zowel het maatschappelijke als het sportieve speelt een belangrijke rol in de missie van REDview. Daar ben ik erg trots op.