Start je eigen REDview-vestiging als ondernemend MKB-adviseur

Word partner-ondernemer bij REDview BI. Samen werken, samen ondernemen. Ben jij onze nieuwe REDview BI-partner?

REDview BI zoekt ervaren ondernemende financials die het verschil weten te maken bij MKB-bedrijven. Energieke professionals die op zoek zijn naar het beste van twee werelden: zelfstandig ondernemen met je eigen klantenportefeuille, samenwerkend in een team van professionals. 

Wie zijn wij?

REDview BI maakt MKB-bedrijven competitiever door ondersteuning in het bouwen van een datagedreven organisatie. Hierdoor verbeteren wij continu het rendement en cashpositie van MKB-bedrijven.

REDview BI is een snelgroeiende moderne adviesorganisatie, waar adviseurs hun uitgebreide financiële kennis combineren met de nieuwste technologieën op het gebied van Business Intelligence. Hierdoor wordt de MKB-ondernemer beter, sneller en met meer inzicht dan ooit voorzien van advies en de juiste managementinformatie. Doel: het gericht verbeteren van het rendement en de cashpositie van de klant.

Dat doen we concreet door dashboarding en via onze REDview Prestatiecyclus. Onze adviseurs combineren jarenlange financiële advieskennis met moderne technieken zichtbaar gemaakt via Power BI, om de ondernemer van op de minuut nauwkeurige stuurinformatie te voorzien via basis en op maat gemaakte dashboards (REDboards).

REDview is naast een innovatief bedrijf ook een maatschappelijk betrokken onderneming. Onze missie is mede het verbeteren van het resultaat en de maatschappelijke bijdrage van MKB-ondernemingen. Voor onze maatschappelijke doelstelling hebben wij een green label opgericht: Maatschappelijk SDG Dashboard. Zo bouwen wij voor onszelf en onze klanten aan een waarde gevende toekomst.

Momenteel heeft REDview BI vestigingen in Breda, Waalwijk en Alkmaar.

Onze klanten

De klanten die wij adviseren en begeleiden zijn MKB-bedrijven van 20 tot 200 medewerkers. Bij deze bedrijven werkt vaak wel een financieel medewerker en wordt (financiële) informatie vastgelegd. Deze informatie wordt vaal beperkt geanalyseerd door het ontbreken van tijd, middelen en/of diepgaande kennis rondom financiële informatievoorziening. Hierdoor ontbreekt het aan scherp zicht waar geld weglekt en waar verbeteringen te behalen zijn.

Om onze en jouw rol in de markt te vergroten, bouwen wij REDview uit. Hiervoor zoeken wij zelfstandig partners met wie wij samen kunnen werken.

Rol als REDview BI-partner

In jouw rol als REDview-partner werk je aan je eigen bedrijf met ondersteuning van onze organisatie en slimme software. Onze ervaring leert dat projecten voor klanten kunnen worden onderverdeeld in de volgende typen:

 1. Doorlopende opdrachten met een gemiddelde inzet vanaf 2 dagen per maand. Hierbij werken wij met de REDview Prestatiecyclus aan de continue verbetering van rendement en CASHpositie. Wij zijn dan sparringpartner voor de klant. Voor overleg, ideeën en strategieontwikkeling op basis van behaalde resultaten.
 2. Implementatie dashboards in Power BI. Vaak eenmalige opdrachten met een aantal dagen implementatie en een doorlooptijd van een paar maanden. De klant wil voorwaarts met zijn informatie. Meer inzicht, realtime.
 3. Begeleiding als BI-consultant. Als BI-consultant begeleiden we de implementatie van BI (Business Intelligence) bij MKB-bedrijven en slaan als projectleider de brug tussen kennis van de business en kennis van IT.
Financiële dashboarding in Power BI

Profiel van de REDview BI-partner

Wij zoeken een menselijke, ondernemende persoonlijkheid die vanuit zijn of haar MKB-ervaring als ondernemer, financieel adviseur, accountant of accountmanager bank/financiële instelling samen met ons wil groeien. 

Belangrijke eigenschappen vinden wij:

 • MKB-mentaliteit
 • Interesse in en affiniteit met nieuwe digitale toepassingen en oplossingen
 • Ondernemende en mensgerichte persoonlijkheid
 • Klantgerichtheid 2.0
 • Denkend in echte oplossingen
 • Uitstekend financieel en bedrijfskundig inzicht en ervaring
 • Kan zelfstandigheid en teamwork uitstekend combineren
 • Aantoonbare ervaring in financiële advisering in loondienst of zelfstandig ondernemerschap

Ondersteuning

De koepelorganisatie ‘REDview Nederland’ faciliteert, ondersteunt, leidt op:

 • Faciliteren: de basis op het gebied van backoffice, communicatie, marketing, vaktechniek, acquisitie-ondersteuning en coaching/begeleiding van de partners
 • Ondersteuning: onder andere eenmaal per kwartaal partnerbijeenkomsten. Bij deze bijeenkomsten staat kennisoverdracht en gezamenlijk ondernemen centraal
 • Opleiding: Power BI maakt standaard onderdeel van ons inwerkprogramma. Hiermee verwerf je extra kennis om jouw adviseursvaardigheden te verhogen. Ook verdiepingstraining en leren van ‘best practices’.

Als REDview-partner werk je dus niet alleen, maar ben je onderdeel van de REDview organisatie en kun je je dan ook als zodanig presenteren

Partner bij REDview BI: de kracht van samen, maar toch zelfstandig

Wil je je aanmelden als REDview-partner, mail dan je CV met motivatie naar martin@redviewbi.nl. Hierna nemen wij spoedig contact met je op.

Wil je eerst meer informatie, bel dan met Martin Notté op 06-22351216.