Bedrijfsresultaten en KPI's inzichtelijk met REDboard

REDview BI bouwt jouw financiële dashboard volledig op maat. De belangrijkste bedrijfsresultaten en KPI’s worden visueel gemaakt in een overzichtelijk dashboard, het REDboard. Zo heb je altijd de beschikking over strategische stuurinformatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen en je competitief vermogen te verbeteren. Zelfs op afstand. REDboard is beschikbaar op al je devices, slechts één van drie voordelen van REDboard.

We gaan aan de slag in drie heldere stappen:

Een REDboard Power BI dashboard
in 3 stappen

financiele dashboarding

1. Koppeling van databronnen

Nadat we de belangrijkste stuurinformatie en KPI’s bepaald hebben, zorgen we ervoor dat die informatie continu uit databronnen wordt gehaald en zorgen daarmee voor een actueel realtime dashboard.

financiele dashboarding

2. Visualiseren

REDview BI maakt de belangrijkste stuurinformatie in één oogopslag zichtbaar dankzij een duidelijke indeling en heldere grafieken.

Het gehele financiële dashboard is doorklikbaar, zodat je met een paar muisklikken alle detailinformatie hebt.

financiele dashboarding

3. Begeleiding

REDview levert het dashboard op en zorgt met persoonlijke begeleiding voor optimaal gebruik van REDboard. Zo weet je zeker dat je maximale resultaten kunt bereiken.


Met onze persoonlijke begeleiding en training zorgen we ervoor dat je maximale resultaten uit je data haalt. Maandelijks bespreken we samen de resultaten en analyses uit het REDboard en voeren we concrete verbeteracties uit.

Bekijk hieronder hoe jouw data en onze expertise voor competitieve inzichten zorgen.


Voordelen van REDboard

  • Met alle financiële softwarepakketten te koppelen
  • Het dashboard is eenvoudig te delen met management en medewerkers
  • Altijd en overal inzicht door toegang op elk device

Wij ontwikkelen onze REDboards in Power BI. Lees hier waarom wij werken met Power BI

REDboard als overzichtelijke en betrouwbare bron van stuurinformatie voor jouw bedrijf? We laten je graag zien hoe REDboard de effectieve stuurinformatie kan leveren die jij voor jouw bedrijf nodig hebt.

De kenmerken van een REDboard

Een REDboard is een uniek door REDview ontwikkeld dashboard, dat je kunt herkennen aan:

Realtime

Het is realtime: gekoppeld aan je administratie of CRM software of iedere andere informatiebron, zoals bijvoorbeeld urenregistratie​

Interactief

Het is interactief: je kunt vanuit een totaaloverzicht inzoomen op detailinformatie en zo tot de kern komen

Cruciale getallen

Het draait om cruciale getallen: je ziet informatie die jij en je medewerkers dagelijks nodig hebben om jezelf te verbeteren en waar je direct invloed op kunt uitoefenen.​

Wat is het REDview CASHboard?

CASHboard

REDview heeft een realtime liquiditeitsbegroting in Power BI ontwikkeld. Het CASHboard: voor een optimaal beheer en planning van de huidige en toekomstige kasstromen.