Dashboards: Impact voor jouw bedrijf

Wij krijgen wel eens de opmerking van ondernemers: “Ik heb al een dashboard”. Vaak klopt dat ook enigszins. Elke administratief softwarepakket biedt een beperkt dashboard aan. Maar eerlijk gezegd vaak wordt daar ook onvoldoende gebruik van gemaakt.

Dat doen wij anders. De dashboards die wij bouwen, bouwen wij vanuit onze why. Wij noemen onze dashboards daarom ook REDboards. Niet om ze zomaar anders te noemen, maar omdat zij anders zijn.

Wat is onze Why?

Wij challengen de gevestigde orde en werkwijzen met vernieuwende en verrassende dienstverlening en bieden MKB-ondernemers het beste aan op het gebied van moderne financiële informatievoorziening.

Wij geloven in: 

  • Het beste
  • Nieuwe dingen die het verschil maken
  • Samen dingen voor elkaar krijgen

Door grip op de zaak via onze intelligente dashboards verbeteren wij het resultaat en cashpositie van ondernemingen en verhogen daarmee ook de ondernemingswaarde.  

Hoe doen wij dat?

Wij helpen de ondernemer eerst om zijn doelstellingen en wensen duidelijk te krijgen en gaan dan pas aan de slag. We helpen mee om de bedrijfsprocessen efficiënter (digitaler) en effectiever te krijgen en zorgen voor de juiste informatievoorziening op de juiste afdeling. Tegelijkertijd bouwen wij het dashboard, zodat er snel resultaat getoond en bereikt kan worden. 

Hiernaast ontwikkelen wij ook vernieuwende dashboards, voor zowel specifieke doelgroepen als ook op het gebied van nieuwe informatiebehoeften, zoals milieudashboards.

Onze dashboards zijn altijd realtime, 24/7 beschikbaar op desktop, tablet en phone. 

Meer weten over de ontwikkeling naar een datagedreven bedrijf met impact?