Verbeter je resultaat in 5 stappen!

Herken je dit? Je wilt je bedrijfsresultaat verbeteren, maar weet niet zo goed hoe. Van verschillende adviseurs ontvang je interessante adviezen, maar de uitvoering strand vaak in een project dat niet van de grond komt.

Wij van REDview BI doen dat anders. Wij verbeteren het resultaat en de cashpositie van MKB-ondernemingen door processen te automatiseren en de resultaten inzichtelijk te maken in realtime dashboards. Door de inzichten kunnen MKB-ondernemingen hun bedrijfsresultaat spectaculair verbeteren. Wij halen dus meer rendement uit uw bedrijf.

Hoe gaat dat dan? We denken hierbij altijd in 5 stappen:

  • Stap 1: Weet waar je naar toe wil. Leg je lange termijn doelstelling goed vast. Doe dat op maximaal 1 A4’tje.
  • Stap 2: Leg deze lange termijndoelstelling vast in meetbare normen (KPI’s), waarbij je kijkt naar de KPI’s die het meeste resultaateffect hebben.
  • Stap 3: Zorg voor een zo digitaal mogelijke administratie, met een goed werkend online dashboard, waarin je deze KPI’s hebt opgenomen. Kijk ook naar andere mogelijkheden om jouw bestaande software beter te benutten.
  • Stap 4: Zorg voor duidelijke KPI’s voor afdelingen en medewerkers. Resultaatverbetering komt altijd tot stand door middel van gedragsverandering.
  • Stap 5: Zorg voor regelmatige bijsturing van de werkelijkheid met jouw doelstellingen, zodat je op koers blijft.

Geïnteresseerd hoe dit voor jouw bedrijf werkt? Lees hoe REDview zorgt voor realtime resultaatverbetering en waardecreatie voor MKB-ondernemingen.