Slimme dashboards, duurzame groei.

Voor mkb-bedrijven en scale-ups die klaar zijn om hun groei te versnellen. Onze dashboards bieden het inzicht dat nodig is om besluitvorming te versterken en duurzaam te groeien.

intigo dashboard

Waarom kiezen klanten voor Intigo?

Snelle implementatie

Snelle implementatie

Onze dashboards zijn gebruiksklaar en eenvoudig te integreren, waardoor je meteen kunt beginnen met het verbeteren van je financiële overzicht en besluitvorming.

Op maat gemaakte inzichten

Op maat gemaakte inzichten

Wij passen onze oplossingen aan jouw specifieke behoeften aan, zodat je altijd relevante en actiegerichte informatie hebt die past bij je groeifase en sector.

Brede kennis

Brede kennis en ervaring

Met onze jarenlange ervaring in Business Intelligence en Finance snappen we jouw business en transformeren we complexe data in heldere, actiegerichte inzichten.

Worstel je met complexe bedrijfsdata?

Snelle groei kan leiden tot significante uitdagingen:

  • Onvoldoende inzicht: Zonder de juiste tools is het moeilijk om een helder beeld te krijgen van je financiële situatie.
  • Te weinig informatie om op te sturen: Gebrek aan gedetailleerde data maakt het lastig om geïnformeerde beslissingen te nemen.
  • Onvoldoende zicht op de prestaties van de onderneming: Het is een uitdaging om de echte prestaties te meten en te beoordelen.
  • Toenemende complexiteit: Naarmate je bedrijf groeit, wordt het steeds moeilijker om alle financiële stromen te overzien en te beheren.​

Zet data-uitdagingen om in strategische groei

Herken je deze struikelblokken in jouw onderneming? Je bent niet alleen.

Intigo staat klaar om deze hindernissen te transformeren in kansen voor groei en verbetering.

Met de Intigo-methode neem je afscheid van onvoldoende inzicht en zet je een heldere koers uit naar een datagedreven toekomst. Door praktische stappen en deskundige begeleiding biedt Intigo je de sleutel om van ondoorzichtige datastromen naar transparante en bruikbare inzichten te gaan.

De Intigo-methode

Onze methodische aanpak begint met jouw ambitie. Wat is de ambitie van je bedrijf en hoe kunnen datagedreven inzichten hieraan bijdragen?

Met een overzichtelijk stappenplan begeleiden we bedrijven in 7 fases naar datagedreven ondernemen.

Wat zeggen onze klanten over Intigo?

Bij Intigo zijn we gedreven door de overtuiging dat de ware kracht van elke onderneming schuilt in het begrip en effectief gebruiken van haar data.

JB6A7287

Wij zijn Intigo

Persoonlijke drijfveren: Wij, Harald en Stef, combineren onze passie voor data en financiën om ondernemingen vooruit te helpen. Onze missie is om elke ondernemer de kracht van data te laten benutten voor duurzame groei.

Onze belofte: Wij staan naast je. Met onze ervaring en expertise maken we de complexe wereld van data en finance begrijpelijk en toegankelijk. Wij voorzien je van de tools en inzichten die nodig zijn om strategisch te handelen en je bedrijf te laten bloeien.

Impact en samenwerking: We gaan verder dan alleen zakendoen; we bouwen aan een betere toekomst. Samen met onze klanten en partners streven we ernaar om niet alleen winstgevend, maar ook maatschappelijk verantwoord te opereren.

Actiegerichte aanpak: We begeleiden je stap voor stap naar datagedreven besluitvorming, met pragmatische, heldere oplossingen die echt werken. Jouw succes is ons doel.

Wij koppelen met alle systemen

Klaar om aan de slag te gaan om je data om te zetten in concrete acties?

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor jouw organisatie te verkennen.

Menu