Onze missie: Het verbeteren van het rendement én de maatschappelijke impact van bedrijven

Missie

REDview BI verbetert het rendement én de maatschappelijke impact van bedrijven met datagedreven oplossingen.

Wij geloven dat het succes van ondernemingen bepaald wordt door het realtime inzicht dat zij hebben in hun resultaten en de mogelijkheid om deze resultaten structureel te beïnvloeden. En bieden realtime informatie door onze financiële dashboards te koppelen aan administratie/HR/CRM-pakketten.

Hierdoor weet je altijd waar je staat, maar belangrijker nog: hoe je kunt bijsturen om het resultaat en de cashpositie te verbeteren.

People, planet én profit. Dat is waar het bij REDview BI om draait.

Maatschappelijk

REDview BI gelooft dat je als onderneming succesvol bent indien je, naast een uitstekende financiële prestatie, een bijdrage levert aan mens, aarde en milieu.

Aangezien wij financiële prestaties en maatschappelijke impact als verbonden met elkaar zien, hebben wij in onze dashboards de functie ingebouwd om ook de maatschappelijke impact van de onderneming te kunnen monitoren met op het MKB gerichte praktische KPI’s.

Het meten en tonen van de maatschappelijke impact van ondernemingen wordt steeds belangrijker. Niet alleen omdat steeds meer MKB-ondernemingen dit in hun missie willen opnemen, maar ook omdat de wet- en regelgeving hieromtrent steeds strikter gaat worden.

Lees meer over het maatschappelijke dashboard van REDview BI.N

Waarom

De missie van REDview is het rendement en de maatschappelijke bijdrage van bedrijven te verbeteren.

Hoe

Bedrijven ondersteunen met excellente financiële dienstverlening met de REDview Prestatiecyclus en realtime (financiële) dashboards

Wat

De uniekheid van onze dienstverlening ligt in het dashboard op maat, gecombineerd met persoonlijke dienstverlening op het gebied van resultaat- en procesverbetering.