De visie van REDview BI

Financieel + Maatschappelijk = 1

REDview ziet financiële prestaties en maatschappelijke footprint als verbonden met elkaar. Het meten en tonen van de maatschappelijke footprint van ondernemingen wordt steeds belangrijker. Niet alleen omdat steeds meer MKB-ondernemingen dit in hun missie willen opnemen, maar ook omdat de wet- en regelgeving hieromtrent steeds strikter gaat worden.

Datagedreven en geïntegreerd

Willen wij de omslag naar duurzaam ondernemerschap gaan bereiken, dan is het noodzakelijk om objectief meetbare en zichtbare prestaties op het gebied van circulair ondernemen vast te gaan leggen en te tonen. De omslag dient gevolgd te kunnen worden via duidelijke, objectieve en tussen bedrijven vergelijkbare KPI’s die realtime kunnen worden getoond. Alleen hierdoor (objectief meetbaar en vergelijkbaar) kan er een vooruitgang plaatsvinden op het gebied van circulair ondernemen.

De visie van REDview BI:

De toekomst van ondernemerschap is geïntegreerd en datagedreven.

Visiedocument

In ons visiedocument beschrijven we waarom het meetbaar maken van maatschappelijke impact voor bedrijven zo belangrijk is. En schetsen we een route hoe bedrijven data kunnen gebruiken om maatschappelijke impact te meten.


Wil je meehelpen om de wereld duurzamer te maken? Na het downloaden vragen we je om hierover een bericht op LinkedIn te plaatsen om andere mensen te inspireren.

Bedankt!