Exact Online Power BI-dashboards: Meer inzicht uit data

Hét Power BI-dashboard voor Exact Online

Haal meer uit jouw Exact Online-administratie met het financiële dashboard REDboard. Dit Power BI-dashboard wordt direct gekoppeld met jouw Exact Online-administratie.

De financiële data in Exact Online worden door geavanceerde koppelingen met onze dashboards verrijkt met nieuwe tools, waardoor de data beter gebruikt kunnen gaan worden voor alle bedrijfsbeslissingen. Hierdoor is de informatie altijd juist, volledig en up-to-date.

Hierdoor weet je altijd waar je staat, maar ook hoe je snel kunt bijsturen om rendement en cashpositie op korte termijn te verbeteren.

Jouw REDboard wordt binnen 48 uur gekoppeld met Exact Online.

Enkelvoudig of geconsolideerd.

Voordelen financieel dashboard in Power BI

  • Alle data zijn realtime dus op de minuut nauwkeurig beschikbaar
  • Cijfers kunnen enkelvoudig of geconsolideerd getoond worden
  • Eenvoudig binnen het team en organisatie te delen, altijd en overal op elk device
  • Dashboards zijn ontwikkeld in Power BI en zijn naar wens door te ontwikkelen en te koppelen met andere databronnen

Hoe werkt de Exact Online koppeling met Power BI?

De Power BI-dashboards worden gekoppeld met Exact Online  en worden dagelijks automatisch vernieuwd. Je krijgt ook de beschikking over het desktop-bestand met het volledige datamodel. Je kunt dit naar keuze zelf doorontwikkelen of laten uitbreiden door een van onze BI-consultants.

Ieder dashboard heeft ook diverse modules ter uitbreiding.

Voor het koppelen van Exact Online heeft REDview BI geen datawarehouse nodig. Hierdoor kunnen we snel koppelen en de data inlezen in onze dashboards. Wil je weten welke keuzes REDview BI maakt als het gaat om datawarehouses? Lees dan de REDtalk To datawarehouse or not to datawarehouse?

Bekijk onze Exact Online Dashboards in Power BI

Wil je weten hoe Exact Online dashboards in Power BI werken voor jouw bedrijf?

Vraag dan nu de gratis online demo aan en ontdek alle mogelijkheden

Exact Online - Power BI

De combinatie van Exact Online en Power BI is een krachtige oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiëntere manier om hun financiële gegevens te beheren en te analyseren. Exact Online is een cloudgebaseerd boekhoudsysteem dat real-time inzicht biedt in de financiële situatie van een bedrijf. Power BI is een data visualisatie- en analyse-tool die zich richt op zakelijke gebruikers.

Door deze twee systemen te integreren, kunnen bedrijven hun financiële gegevens automatisch importeren uit Exact Online en deze vervolgens analyseren en visualiseren met Power BI. Hierdoor is het mogelijk om snel inzicht te krijgen in belangrijke financiële metrics, zoals omzet, winst en verliezen, en deze te vergelijken met de doelstellingen van het bedrijf.

Met Power BI kun je ook interactieve dashboards en rapporten maken, die je kunt delen met andere afdelingen binnen het bedrijf of met externe partijen. Hierdoor kun je samenwerken en beslissingen nemen op basis van real-time gegevens en inzichten.