Klantverhalen

spriteCloud logo

In het voorjaar van 2022 kwamen REDview’er Edward van Dam en Justin Leavenworth, Group CEO van spriteCloud met elkaar in contact. SpriteCloud zocht een oplossing om meer en betere informatie uit Exact Online te ontsluiten. Kort na de eerste gesprekken deed zich een urgente vraag voor

‘Edward van Dam vervult een mentorrol voor onze Finance Manager en als back-up is hij nog altijd beschikbaar wanneer nodig.’

Justin Leavenworth - spriteCloud

Trifier vond in Martin Notté van REDview BI de financiële adviseur die het bedrijf zocht.

REDview BI ondersteunt Trifier door werkprocessen te analyseren en verbeteren én te zorgen voor optimaal inzicht in alle financiële processen.

‘Dankzij REDview BI hebben we alle scenario’s goed in beeld en kunnen we beter forecasten.’

Frank van Gool - Trifier

Controller Mark van Os van Stukbouw volgde een Power BI-cursus, maar het ontbrak hem aan tijd om de gewenste koppeling met het ERP-systeem Navision daadwerkelijk te maken.

De dashboards van REDview BI geven gedetailleerde en waardevolle managementinformatie over sales, marges en alle financiële data.

‘De dashboards van REDview BI geven inzicht én besparen ons veel tijd’

Mark van Os - Stukbouw

Bakkerij Van Keulen wilde meer inzicht in het rendement van de 14 eigen winkels, om hiermee tot rendementverbeterende beslissingen te komen.

‘Na implementatie van de dashboards konden winkelmanagers dagelijks betere beslissingen nemen die het rendement direct verhogen.’

'We zien nú al iedere week een paar procent verbetering.'

Johan van 't Zelfde - Bakkerij Van Keulen

Inzicht in de marges die het salesteam op individueel niveau realiseert. Plus inzicht in hoe productcategorieën zich ontwikkelen, in een markt waarin de prijzen en het aanbod enorm fluctueren. Het lukte Maxicom / Circular IT Group niet om de benodigde data te ontsluiten uit hun Odoo-softwarepakket.

REDview BI koppelde Odoo aan Power BI. Binnen slechts enkele weken kreeg CFO Freek van der Linden daarmee de antwoorden en inzichten die hij zocht.

Circular IT group header

REDview BI bood ons een efficiënte en pragmatische oplossing die aansluit bij ons vraagstuk.

Freek van der Linden - Circular IT Group / Maxicom

Isotron Systems

Isotron Systems houdt zich al ruim 45 jaar bezig met het automatiseren van fabrieken.

De financieel directeur vertrok na een dienstverband van tien jaar en bleek een opzegtermijn van slechts één maand te hebben. Marc van Gelder, managing director van Isotron Systems zag zich daardoor geconfronteerd met een acuut probleem.

Marc van Gelder

Na het plotse vertrek van onze financieel directeur ving REDview BI diens taken prima op

Marc van Gelder - Isotron Systems

Logo Barbas Bellfires

De luxe gas- en houthaarden van Barbas Bellfires zijn in heel wat huishoudens te vinden.

Al zo’n twee jaar had Barbas Bellfires het softwarepakket Power BI in huis. Implementatie ervan bleek lastiger dan gedacht, waarna ze contact met REDview BI opnamen.

Nu is de rapportage er met één druk op de knop. In tijd levert het dus al énorm veel winst op.

Gerwin Witlox - Barbas Bellfires

Logo QEY invest

Goedlopende bedrijven helpen groeien door de inbreng van vermogen én expertise, dat is de kracht van participatie- en investeringsmaatschappij Qey Invest.

Koos Jager, mede-oprichter van Qey Invest, is zeer te spreken over de pragmatische wijze waarop REDview’er Harald van Engelen hem adviseert en ontzorgt.

‘De pragmatische aanpak van REDview BI spreekt ons aan.’

Koos Jager - Qey Invest

Een wereldwijd opererende schoenenmerk doorliep het afgelopen jaar een intensief traject met REDview BI. Op verzoek van de opdrachtgever noemen we zijn bedrijf niet bij naam.

Toch is de casus te interessant om niet te delen. Want zoals de opdrachtgever stelt: ‘Dankzij REDview BI hebben we inzicht in iedere stap in onze logistieke, inkoop- en salesprocessen.’

‘Zelfs ’s nachts appte ik Harald soms nog met een vraag’