Team

Het team van REDview BI-adviseurs helpt bedrijven hun geplande rendement beter en sneller te behalen. Dit doen we met concrete producten en diensten zoals realtime dashboards (REDboards), maar wij helpen ook bij het succesvol implementeren van BI oplossingen bij onze klanten.

Wij helpen bedrijven om Business Intelligence structureel in te voeren in de organisatie.

Business Intelligence voor bedrijven

Onze REDview Business Intelligence Controllers zijn ervaren bedrijfsadviseurs en experts op de combinatie van Finance en toepasbare IT. Zij zijn nieuwsgierig, open minded en ondernemend. Hiernaast denken zij in oplossingen en zijn gericht op groei en ontwikkeling.

Onze Business Intelligence Controllers staan klaar om binnen elk BI-project van een organisatie in te stromen, vanaf (mede) projectleider tot hands-on Power BI-bouwer

REDview BI-adviseurs zijn ervaren bedrijfsadviseurs met een klik met de ondernemer

Datagedreven organisatie

Het uiteindelijke doel is een datagedreven organisatie, waarbij de juiste informatie realtime beschikbaar is om de juiste bedrijfsbeslissingen nog sneller te kunnen nemen.

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van BI? Wij komen graag langs om het toe te toelichten of plannen een online kennismaking.

Jouw REDview BI-controllers?