REDboard Maatschappelijk SDG dashboard

Het REDboard  Maatschappelijk SDG dashboard toont net als onze andere REDboards op een overzichtelijke wijze alle relevante kengetallen als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het REDboard Maatschappelijk SDG dashboard biedt MKB-ondernemingen de voordelen van een volledig realtime dashboard waarin alle relevante maatschappelijke kengetallen zijn opgenomen. Zo zijn er kengetallen op het gebied van mobiliteit, energieverbruik, diversiteit in personeelsbestand, duurzame inkoop etc. Etc.


Het meten en tonen van de maatschappelijke footprint van ondernemingen wordt steeds belangrijker. Niet alleen omdat steeds meer MKB-ondernemingen dit in hun missie willen opnemen, maar ook omdat de wet- en regelgeving steeds strikter gaat worden. De kengetallen zijn praktisch toepasbaar en direct te verwerken in elke noodzakelijke of gewenste rapportage op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

…omdat je pas succesvol kunt zijn als je, naast een uitstekende financiële prestatie, een bijdrage levert aan mens, aarde en milieu

Onze missie

REDview gelooft dat je als onderneming succesvol bent indien je, naast een uitstekende financiële prestatie, een bijdrage levert aan mens, aarde en milieu.

Aangezien wij financiële prestaties en maatschappelijke footprint als verbonden met elkaar zien, hebben wij in onze dashboards de functie ingebouwd om ook de maatschappelijke footprint van de onderneming te kunnen monitoren met op het MKB gerichte praktische KPI’s.

REDboard maatschappelijk SDG dashboard

Het REDboard SDG maatschappelijk dashboard toont de prestaties van de onderneming op het gebied van mens, aarde en milieu. Het dashboard wordt op maat gemaakt en sluit aan bij de maatschappelijke (SDG-)doelstellingen van de organisatie.

Maatschappelijk SDG Dashboard
Maatschappelijk SDG Dashboard
In samenwerking met Energiesnoeier
Behaal jouw SDG-doelstellingen met het REDboard maatschappelijk SDG dashboard