Harold Meeder | REDview BI Tilburg

Mijn passie is het ondersteunen van ondernemers in hun bedrijfseconomische besluitvorming en handelen. Mijn doel is om ondernemers in hun kracht zetten zodat zij verder kunnen groeien. Samen met ondernemers optrekken, geeft mij veel energie. Als ervaren finance professional is mijn “drive” oplossingsgericht vraagstukken aan te pakken. Dit doe ik in pro-actieve wisselwerking met de ondernemer, afdeling of budgethouder. Mijn werkwijze begint met een heldere formulering van de probleemstelling en tijdens het oplevertraject toets ik regelmatig de verwachtingen. Zit ik “on track”, gaan mijn inspanningen de ondernemer vooruit helpen?

Ik hou van een pragmatische insteek, klein beginnen, verder uitbouwen en steeds willen verbeteren. In mijn aanpak zoek ik de verbinding tussen de bedrijfsprocessen en de financiële- en commerciële informatiewensen. Vanuit nieuwsgierigheid wil ik graag weten hoe datastromen ontstaan, hoe deze uiteindelijk verwerkt worden en of deze leiden tot de gevraagde informatie.

De power BI dashboards van REDview BI helpen enorm in het verkrijgen van inzicht waardoor de ondernemer gerichter kan handelen. Laat ondernemers vooral doen waar zij goed in zijn, wij ondersteunen hen daarin met de kennis&kunde die we als REDview team in huis hebben.

Sporten en bewegen vind ik belangrijk en probeer ik op het voetbalveld tijdens de KNVB zondag competitie, als links- of rechtback, ook het overzicht te houden. Het is geweldig om samen met mijn zoon in 1 team te zitten. Verder loop ik graag hard en onderneem ik leuke dingen met mijn gezin.

Contact

Harold Meeder