Start je eigen REDview-vestiging als Partner Finance

REDview BI zoekt ervaren ondernemende financials die het verschil weten te maken bij middelgrote bedrijven. Energieke professionals die op zoek zijn naar het beste van twee werelden: zelfstandig ondernemen met je eigen klantenportefeuille, samenwerkend in een team van professionals. 

Ben jij sterk in controlling en advies en wil je meer gebruik maken van BI? Ben jij een accountant, MKB-adviseur, controller of CFO? Overweeg je zelfstandig advies-ondernemerschap? Waarom niet samen met ons ondernemend Nederland ondersteunen met advies en BI-controlling? 

Samen werken, samen ondernemen. Ben jij onze nieuwe REDview BI-partner?

Wie zijn wij?

REDview BI maakt bedrijven competitiever door ondersteuning in het bouwen van een datagedreven organisatie middels Business Intelligence. Dit doen we via onze business units BI Controlling, BI Consultancy en BI Circulair. Via onze tak BI Controlling verbeteren wij continu het rendement en – vooral nu belangrijk – de cashpositie van MKB+bedrijven.

REDview BI is een snelgroeiende moderne adviesorganisatie, waar adviseurs hun uitgebreide financiële kennis combineren met de nieuwste technologieën op het gebied van Business Intelligence. Met onze BI-tooling word jij ondersteund om de MKB-ondernemer beter, sneller en met meer inzicht dan ooit te voorzien van advies en de juiste managementinformatie. Doel: het gericht verbeteren van het rendement en de cashpositie van de klant en jij het geambieerde zelfstandig ondernemerschap.

Om onze en jouw rol in de markt te vergroten, bouwen wij REDview BI uit. Hiervoor zoeken wij zelfstandig partners met wie wij samen kunnen werken.

Momenteel heeft REDview BI vestigingen in Breda, Den Haag en Waalwijk.

Onze klanten

De klanten die wij adviseren en begeleiden zijn bedrijven van 20 tot 200 medewerkers. Bij deze bedrijven werkt vaak wel een financieel medewerker en wordt (financiële) informatie vastgelegd. Deze informatie wordt vaal beperkt geanalyseerd door het ontbreken van tijd, middelen en/of diepgaande kennis rondom financiële informatievoorziening. Hierdoor ontbreekt het aan scherp zicht waar geld weglekt en waar verbeteringen te behalen zijn.

Rol van de REDview BI Partner Finance

In jouw rol als REDview BI Partner Finance werk je aan jouw eigen bedrijf en kun je op een aantal manieren werkzaam zijn voor klanten:

1. Op interimbasis bij het wegvallen van een CFO / controller of door de vraag naar extra capaciteit. Hierbij vul je de rol van CFO / Controller naadloos in en zorg je voor alle voorkomende werkzaamheden die hierbij horen. De interim-opdracht is voor jou en de organisatie de kans om jouw interim-rol om te gaan zetten naar een doorlopende opdracht, waarbij je samen met de nieuwe CFO / Controller echt kunt gaan werken aan de verbetering van rendement en liquiditeit;

2. In doorlopende opdrachten aan het werk met een gemiddelde inzet vanaf 2 dagen per maand. Je doet dat met ondersteuning van onze Power BI financiële dashboards (REDboards) die we koppelen met ieder gewenst systeem. Hierdoor is minder tijd nodig voor het maken van rapportages, en heb je als CFO/controller meer tijd om informatie te vertalen naar strategische en operationele adviezen.

Je werkt hierbij met de REDview Prestatiecyclus aan de continue verbetering van het financieel rendement, maatschappelijke impact en de cashpositie van jouw klant.

Voor de doorontwikkeling van de REDboards (in Power BI) werk je nauw samen met je collega’s van REDview BI. Jij werkt het businessvraagstuk van de klant uit en maakt het functioneel ontwerp. Je collega’s zorgen voor de koppelingen van verschillende softwarebronnen, het ontwikkelen van de dataset en het maken van de visualisaties en tabellen in Power BI.

Financiële dashboarding in Power BI

Voor jouw werkzaamheden kun je denken aan:

 • Signaleren van trends en ontwikkelingen
 • Strategische scenario-analyses maken
 • Ondersteunen, opstellen en bewaken van de begroting op basis van kengetallen
 • Diepgaande analyses maken op basis van de REDboards
 • Opstellen van wensen en eisen voor de doorontwikkeling van de dashboards
 • Maken van bedrijfseconomische analyses en doorrekenen van business cases
 • Initiëren van verbeteringsprocessen in het financiële proces
 • Sparringpartner van het management 

Profiel van de REDview BI Partner Finance

Wij zoeken een menselijke, ondernemende persoonlijkheid die vanuit zijn of haar MKB-ervaring als ondernemer, financieel adviseur, accountant of accountmanager bank/financiële instelling samen met ons wil groeien. Belangrijke eigenschappen vinden wij:

 • MKB+mentaliteit;
 • Interesse in en affiniteit met nieuwe digitale toepassingen en oplossingen;
 • Ondernemende en mensgerichte persoonlijkheid;
 • Klantgerichtheid 2.0;
 • Denkend in echte oplossingen;
 • Uitstekend financieel en bedrijfskundig inzicht en ervaring;
 • Kan zelfstandigheid en teamwork uitstekend combineren;
 • Aantoonbare ervaring in financiële advisering in loondienst of zelfstandig ondernemerschap;
 • Ervaring met Power BI maakt het voor jou makkelijker, maar wij bieden ook de opleidingsmogelijkheid.
 

Ondersteuning

De koepelorganisatie ‘REDview Nederland’ faciliteert, ondersteunt, leidt op:

 • Faciliteren: de basis op het gebied van backoffice, communicatie, marketing, vaktechniek, acquisitie-ondersteuning en coaching/begeleiding van de partners;
 • Ondersteuning: onder andere eenmaal per kwartaal partnerbijeenkomsten. Bij deze bijeenkomsten staat kennisoverdracht en gezamenlijk ondernemen centraal;
 • Opleiding: Power BI maakt standaard onderdeel van ons inwerkprogramma. Hiermee verwerf je extra kennis om jouw adviseursvaardigheden te verhogen. Ook verdiepingstraining en leren van ‘best practices’.

Als REDview BI Partner Finance werk je dus niet alleen, maar ben je onderdeel van de REDview-organisatie en kun je je dan ook als zodanig presenteren.

 

Partner bij REDview BI: de kracht van samen, maar toch zelfstandig

Er is nog zoveel meer te vertellen en te delen, maar meest belangrijk: zie jij jezelf als ondernemer en adviseur op het gebied van BI Controlling? Geloof jij in de kracht van samen maakt sterk? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wil je je aanmelden als REDview-partner, mail dan je CV met motivatie naar martin@redviewbi.nl. Hierna nemen wij spoedig contact met je op.

Wil je eerst meer informatie, bel dan met Martin Notté op 06-22351216.