REDboard op maat (Power BI)

Het REDboard op maat geeft, naast haarscherpe financiële analyses, diepgaander inzicht in rendement en efficiency. Het REDboard op maat wordt gebouwd in Power BI en kan gekoppeld worden aan alle databronnen die er binnen en buiten de onderneming aanwezig zijn. Zo kan belangrijke informatie over inkoop, productie, sales, HR en andere afdelingen realtime worden ingeladen en getoond in het REDboard, zowel op totaal als op afdelingsniveau. Maar ook alle relevante marktinformatie vormt onderdeel van het REDboard op maat.

De REDview Prestatiecyclus is de start van de bouw van het dashboard op maat. Op basis van deze informatie bouwen wij binnen een aantal dagen een volledig realtime dashboard dat alle benodigde stuurinformatie bevat. Het REDboard is overzichtelijk, volledig doorklikbaar tot detailniveau en geeft de onderneming alle realtime informatie, die nodig is voor een efficiënte en resultaatgerichte bedrijfsvoering.

Met het REDboard op maat bespaart de onderneming veel tijd aangezien er geen tijd wordt besteed aan het opstellen van diverse overzichten. Omdat de stuurinformatie realtime beschikbaar is, kunnen alle bedrijfsbeslissingen met de juiste informatie op het juiste moment worden genomen. Hierdoor wordt en blijft de onderneming competitiever en kan het zich snel aanpassen aan de ontwikkelingen binnen het bedrijf en op de markt.

.

REDboard op maat is dé oplossing om data uit ERP-pakketten inzichtelijk te maken in Power BI-dashboards

REDview BI

REDview verbetert het resultaat en de cashpositie van MKB-bedrijven. Dat doen we door dashboarding.

Wij geloven dat het succes van ondernemingen bepaald wordt door het realtime inzicht dat zij hebben in hun resultaten en de mogelijkheid om deze resultaten structureel te beïnvloeden. En bieden realtime informatie door onze Power BI-dashboards te koppelen aan administratie/HR/CRM-pakketten.

Hierdoor weet je altijd waar je staat, maar belangrijker nog: hoe je kunt bijsturen om het resultaat en de cashpositie te verbeteren.

power-bi

Microsoft Power BI is een interactieve tool voor het visualiseren van data. Met Power BI kunnen organisaties alle data van binnen én buiten de organisatie integreren in realtime en interactieve dashboards.

Bekijk de voordelen van Power BI.

Voordelen REDboard op maat op een rij:

 • Haarscherpe analyses
 • In een aantal dagen gebouwd
 • Volledig in Power BI
 • Flexibel aan te passen

Praktijkcase: inzicht in rendement voor een productiebedrijf

Voor een productiebedrijf ontwikkelde REDview BI een REDboard op maat in Power BI met inzicht in het rendement. Het toont in een totaaloverzicht per geselecteerde periode:

 • omzet
 • inkoopwaarde van de omzet
 • brutomarge
 • directe kosten
 • rendement

Het is vervolgens doorklikbaar en dus analyseerbaar per:

 • productgroep
 • ordertype
 • klant
REDboard Power BI dashboard maatwerk

De bestemmingen van de producten worden getoond in een wereldkaart. De wereldkaart is doorklikbaar en analyseerbaar per klant. Iedere andere selectie kan desgewenst toegevoegd worden.

Power BI dashboard maatwerk

Bekijk praktijkcase Rendementsverbetering bij bakkerijgroep

‘We zien nú al iedere week een paar procent rendementsverbetering met de dashboards van REDview BI! En dit is nog maar het begin.’

Vraag een demo aan en ervaar hoe jouw REDboard op maat eruit kan zien