Stop met financiële rapportages in Excel. Start realtime inzicht met Power BI

Het zal veel ondernemers bekend voorkomen: de maandelijkse rapportages in Excel kosten enorm veel tijd en geven weinig inzicht. Gelukkig kan dat anders.

Bij REDview BI werken we met Power BI. Met Power BI kun je alle data van binnen én buiten de organisatie integreren in interactieve dashboards. We koppelen ieder softwarepakket met Power BI waardoor je realtime inzicht krijgt in alle processen in je bedrijf, van verkoop tot en met operatie.

We zetten Excel en Power BI voor je op een rij.

1. Het verzamelen van informatie voor Excel wordt vaak gedaan door het maken van exports uit softwarepakketten. Power BI legt eenmalig een koppeling met de software waarna de informatie realtime beschikbaar is.

2. Excel is een verzameling van veel cijfers en soms grafieken, in vele tabbladen en met draaitabellen. De grafieken en presentaties in Power BI zijn mooi en interactief. Door selecties te maken en door te klikken kan vanuit ieder overzicht worden ingezoomd op details.

3. Vanuit Power BI is het gemakkelijk om informatie te delen. Power BI is te openen op alle devices, van smartphone tot desktop. Rapporten en dashboards kunnen eenvoudig gedeeld worden binnen de organisatie en natuurlijk met je REDview-adviseur.

Samenvattend:

Wil je weten hoe een REDboard met Power BI er in de praktijk uit kan zien? Bekijk dan de demo.